Kosten

Wat kosten mijn diensten als postpartum doula?

Een postpartum doula start vaak nadat de kraamzorg weg is en/of je partner weer aan het werk is. Misschien ben je een alleenstaande moeder en wil je graag eerder zorg ontvangen, ook dat is mogelijk.

Pakketkeuze:

De volgende pakketten bied ik aan, deze kosten zijn exclusief de ingrediënten voor de maaltijden* en worden op basis van nacalculatie gefactureerd. Het is belangrijk om te weten dat ik de ingrediënten inkoop volgens the first 40 days principes, denk aan vegetarisch in de eerste weken en biologisch. Dit kan duurder zijn dan de maaltijden die je gewend bent.

De kosten voor een pakket zijn inclusief een kennismakingsgesprek en een vervolggesprek. Voor een derde of vierde gesprek voorafgaand aan de bevalling (bijvoorbeeld om samen een bevalplan te maken) reken ik €35 per uur.

Benodigdheden voor een voetbad of wikkel zit ook bij de pakketprijs inbegrepen.

PAKKETTEN POSTPARTUM DOULA ZORG

Pakket A: 11 uur** per week, verdeeld over 2 dagen (dinsdag en vrijdag, tijden in overleg) gedurende 2 weken >> totaal €770,- (€35,- per uur)

Pakket B: 11 uur** per week, verdeeld over 2 dagen (dinsdag en vrijdag, tijden in overleg) gedurende 3 weken >> totaal €1072,50 (€32,50 per uur)

Pakket C: 11 uur** per week, verdeeld over 2 dagen (dinsdag en vrijdag, tijden in overleg) gedurende 4 weken >> totaal €1317,80 (€29,95 per uur)

Pakket D: 11 uur** per week, verdeeld over 2 dagen (dinsdag en vrijdag, tijden in overleg) gedurende 5 weken >> totaal €1512,50 (€27,50 per uur)

Pakket E: 11 uur** per week, verdeeld over 2 dagen (dinsdag en vrijdag, tijden in overleg) gedurende 6 weken >> totaal €1650,- (€25,- per uur)

*per pakket kook ik wekelijks 2 verschillende soorten warme maaltijden (ruime porties), een herstellende soep en maak ik een gezonde snack. Daarbij neem ik verschillende kruiden mee om thee van te maken. De bijkomende kosten voor maaltijden/soep/snack/kruidenthee is ongeveer €50 – €65 per week. Tel dit bovenop de pakketkosten! Ik streef ernaar dit wekelijks te declareren.

** de verdeling van 11 uur per week: 8 uur bij jou thuis en 3 uur in mijn eigen keuken.

Tip: een bijdrage vragen voor een postpartum doula is hét nieuwe kraamcadeau! Voor als je genoeg rompers en speelgoed hebt… 

Mijn werkgebied (ongeveer):

Hoogland, Amersfoort, Hooglanderveen, Leusden, Bunschoten, Baarn, Soest.

Ik reis tot ongeveer 30 fietsminuten vanaf mijn huis zodat ik niet afhankelijk hoef te zijn van een auto (die ik zo nodig wel voorhanden heb).  

Dit kan ik je bieden